29
септември
presentaion-1
IV Меѓународна научна конференција „Рускиот јазик, литература и култура: минато, сегашност и иднина“
12:00 am - 12:00 am

Почитувани колеги и колешки, Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме на IV Меѓународната научна конференција „Рускиот јазик, литература и култура: минато,...

28
септември
microphone-704255
III Меѓународна научна конференци „Рускиот јазик, литература и култура: минато, сегашност, иднина“
12:00 am - 12:00 am
Руски центар при УКИМ, ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 28, 1000 Скопје)

ПРОГРАМА на III Меѓународна научна конференци „Рускиот јазик, литература и култура: минато, сегашност, иднина“ 26-28 септември 2021 година Руски центар при УКИМ, ул. Митрополит...